top of page
  • Tom

Nieuwe website online

Bijgewerkt op: 21 jun. 2022

20 juni 2022 lanceren we onze gloednieuwe website. De vereniging heeft al heel lang een uitgebreide website. De afgelopen 20 jaar werd deze vakkundig beheerd door Luc Bogaerts. Dit maakt dat we nu een ontzettend groot archief hebben. Verslagen van al onze activiteiten gecombineerd met duizenden foto's. We hebben een groot gedeelte van dit archief ook in onze nieuwe website geïntegreerd omdat dit zeker nooit verloren mag gaan. We willen Luc nogmaals bedanken voor het fantastische werk dat hij al deze jaren geleverd heeft. Hij geeft nu de fakkel door aan Tom Dirckx, maar ook een stuk aan alle leden van de vereniging. De nieuwe website is zo opgebouwd dat elk lid kan participeren hieraan.

Verder gaan we de website actiever gebruiken voor organisaties die ons welke te boeken, voor het reserveren van onze zaal en voor het verkopen van concert tickets bijvoorbeeld. Ook kan je je lidgeld online betalen of je inschrijving voor ons Ceciliafeest.

Foto's, video's, nieuws en verslagen van activiteiten zijn natuurlijk ook aanwezig alsook een agenda met alle informatie die je als lid of bezoeker nodig hebt.

Een modern nieuw kleedje maar nog steeds met de mooie geschiedenis die onze vereniging rijk is. We zijn zo helemaal klaar voor de toekomst.


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page