top of page
  • Tom

Lommel kermis

De kermis voor onze vereniging zit er nu helemaal op. Het was een drukke maar super leuke week. Op zaterdag mochten we naar goede traditie de kermis in Lommel openen. Drumband en majorettes pareerden door de straten van het centrum, rond het marktplein en op de kermis aan het stadhuis. Na een tussenstop bij de Trefhuysch volgde een kermisparty tot in de late uurtjes in onze harmoniezaal. De toon voor de kermisweek was hiermee gelijk gezet.


 

Roze maandag - 22 augustus 2022

Op maandag stond er iets nieuws op het programma. De drumband werd gevraagd op Roze maandag. Een organisatie van 't Onderwerp te Lommel met een mooi gevuld en gevarieerd programma. Live muziek, wandelende acts, travestieten en ook onze eigen drumband. Voor de gelegenheid met wat roze accentjes. Ze speelden een gesmaakt optreden.


Hieronder enkele fragmenten:

 

Fietstocht + BBQ - 24 augustus 2022

Op woensdag toonden we onze meest sportieve kant. 12 leden tekende present voor een fietstocht van 60km uitgestippeld door Marijke en Tim. De route leidde ons via de Kempen naar Nederland en terug via ons eigen fietsparadijs Limburg naar het mooie Lommel. Met de nodige tussenstops om honger en dorst te laven werd het een zonovergoten en gezellige dag. Aansluitend volgde de kermis BBQ voor onze leden en buren. Een gezellig samenzijn met lekker eten verzorgd door Exclusief BBQ service. Bedankt Rina en Karl voor de goede zorgen. Als verrassing zorgde Brico Lommel ervoor dat de Krijmboer stopte aan de zaal. Zo konden we allemaal genieten van een heerlijk verkoelend ijsje. Een leuke afsluiter van een boeiende kermisweek. Nu op naar onze volgende activiteit aanstaande zondag: Bal Final.
54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page