top of page
  • Tom

Lommel Carnaval 2023 - Wat een feest

Een druk gevuld, maar heel succesvol, carnavalsweekend voor onze vereniging. Op vrijdag openden we voor de gelegenheid een carnavalscafé. Als stopplaats tijdens de kroegentocht van Carnaval Lommel mochten we zo menig carnavalist ontvangen. Onze eigen blaaskapel D'n Kapotte Bugel en DJ Tim zorgden voor vrolijke carnavalsnoten.


Op zondag was het dan de beurt aan drumband en majorettes. Ze gingen voorop in de carnavalsoptocht doorheen Lommel centrum. Het massaal aanwezige publiek wist het optreden meer dan te smaken en bedankte onze groep met de publiekprijs van mooiste groep in de optocht. Fijn is dat, het doet ons ontzettend veel plezier.


Na de stoet was Carnaval Lommel te gast in onze zaal voor het prinsenbal en de prijsuitreiking. Het werd een gigantisch feest met DJ Tim en DJ Ivan. Proficiat aan de Lommelse Trekhaken met de overwinning van de juryprijs en aan alle andere deelnemers van de stoet. Het waren stuk voor stuk prachtige wagens en leuke thema's. Bedankt aan onze leden voor de muzikale hoogtepunten afgelopen weekend en voor de helpende handen om van dit evenement een succes te maken ❤
243 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page