top of page
  • Tom

Bedankt voor alles Henri !

We hebben vandaag afscheid moeten nemen van Henri Weckx. 30 jaar lang secretaris van onze vereniging en nog steeds lid. We zijn Henri zeer erkentelijk voor wat hij voor onze verenging betekend heeft. We gaan hem missen. Bedankt voor alles en voor je vriendschap. Onderstaande woorden zijn van onze voorzitter Piet Kuppens:


Beste familie en vrienden van Henri,

Met pijn in het hart hebben wij begin deze week het overlijden van Henri vernomen. Graag zou ik vanwege de vereniging harmonie Hoop in de Toekomst een kort woordje plaatsen.

Henri is jaren onze secretaris geweest, ik kan mij herinneren hoe zorgzaam dat hij omging en hoe punctueel hij was om alles van de vereniging in orde te houden, je moest hem maar iets vragen en altijd kreeg je snel een gevat en correct antwoord.

Hij was samen met enkele oudere muzikanten en bestuursleden ook één van de harde werkers om onze zaal terug op te bouwen na de instorting. Hij was van alle markten thuis. Nadat hij zijn taak als secretaris heeft stopgezet en overgedragen is hij steeds lid gebleven van onze vereniging en kwam hij met regelmaat langs op de repetitie vrijdagavond. Helaas door de Covid periode is het contact wat moeilijker geweest voor iedereen. De laatste keer dat ik Henri heb gesproken was met onze algemene vergadering einde april. Trots heeft hij toen nog meegeholpen om enkele verdienstelijke leden te decoreren. Toen ging het Henri nog goed.

Door ziekte is het allemaal snel gegaan en zal hij zeer gemist worden.

Afscheid nemen van iemand is nooit leuk, koester de mooie herinneringen en laat ons steun vinden bij mekaar om dit verdriet te verwerken.

Ik ga Henri vooral herinneren als een minzaam persoon, correct en eerlijk, onze gesprekken waren altijd zeer aangenaam en zullen gemist worden.

Uit het diepste van mijn hart en namens onze vereniging wil ik bij deze de familie en vrienden van Henri nogmaals zeer veel sterkte toewensen met dit enorme verlies.

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page